Kombi prevoz putnika na aerodrom Beograd


MINIBUS PREVOZ - AERODROM BEOGRAD

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Minibus prevoz - Aerodrom BeogradPored kombi prevoza putnika, agencija Tea Tours nudi i minibus prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Minibus prevoz do i sa aerodroma Beograd se organizuje u skladu sa zahtevima klijenta i nije linijski. Minibusom se može prevoziti do 20 putnika, a za manje grupe do 8 putnika Tea Tours nudi prevoz kombi vozilima u svim pravcima.

Prevoz minibusom do aerodroma po dogovoru

Nakon dogovora o minibus prevozu sa ili do aerodorma u Beogradu, vozač Tea Tours minibusa dočekuje putnike ispred aerodromskog terminala u dogovoreno vreme. Ako je potrebno vozač minibusa može putnike dočekati u holu aerodroma sa natpisom imena klijenta ili nekog iz grupe putnika koji se prevoze radi lakšeg raspoznavanja i dalje organizacije.

U slučaju kašnjenja leta ili drugih razloga, minibus sa vozačem će vas čekati. U slučaju odlaganja leta ili nekih  otkazivanja putovanja, molimo vas da što pre obavestite.

Prevoz putnika i prtljaga minibusom

Pre početka dogovorene vožnje i u slučaju potrebe vozač minibusa može pomoći oko ukrcavanja prtljaga i pravilnog raspoređivanja radi udobnijeg putovanja i zaštite prtljaga (lomljive stvari i sl.). Minibusevi imaju dovoljno veliki prtljažni prostor, ali ako postoji potreba još više prostora, molimo da to napomenete tokom dogovora kako bi se prostor obezbedio pravovremeno.

Minibus vozači agencije Tea tours imaju dugogodišnje iskustvo, profesionalni su i ljubazni, pa minibus prevoz Tea Tours može garantovati udobno, bezbedno i brzo putovanje do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Cena minibus prevoza do aerodroma

Cena minibus prevoza do i sa aerodroma zavisi od nekoliko faktora, pa ukoliko želite da saznate cenu minibus prevoza u vašem slučaju, molimo pozovite ili pošaljite poruku koristeći podatke na stranici kontakt za minibus prevoz. Okvirne cene možete pogledati na stranici cena minibus prevoza.